Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

tiistai 13. huhtikuuta 2010

UUTTA SUKLAATA!

...On aina hyvä tekosyy syödä suklaata. :DKyseessä siis on Maraboun Passion suklaalevy. Limited edition. Maitosuklaata, passion hedelmää ja chiliä. Ensiajatuksena tuntuu hieman erikoiselta idealta, joka voi olla ainoastaan joko tosi hyvää tai tosi pahaa. Testataampa siis.

Suklaakääreen aukaessa tulee esiin lumoava tuoksu! En muista onko missään suklaassa ollut tälläistä tuoksua! Tulee mieleen hedelmämehun tuoksu. Vaikuttaa todella hyvältä, vesi jo nousee kielen päälle.

Sitten maistiainen. Passion on päällimäinen maku. Oikeastaan se maku häivyttää muut maut: suklaata ja chiliä on vaikea erottaa. Etenkin chiliä, sen olemassa olon voi vain tuntea suun takaosassa pienenä pistelynä, ehkä. Suklaan sisältä löytyy lisää vähän kirpeämpiä "passionpaloja". Suklaan maku alkaa tulla jälkimakuna.

Alussa saattaa tuntua siltä, että suklaa on passionin ja suklaan makukamppailua, mutta muutaman palan jälkeen maut alkavat tasoittua. Pettymys on edelleen chilin suhteen, odotin sitä olevan enemmän. Ihan hyvää suklaata, mutta ei pääse lähellekkään parhaimmistoon.

Viime kesäinen Maraboun mansikkasuklaa oli paljon parempaa ja oikeastaan odotin/odotan, että sitä voisi olla tänäkin kesänä, koska se oli niin suosittua. Mansikka ja kesä kuuluvat jotenkin niin hyvin yhteen. :)

2 kommenttia: