Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Beautiful blogger awardTälläinen tuli saatua, todella suuret kiitokset Mademoiselle Parapluielle! Ja mahdollisesti myös muille, jos joku muukin on minut valinnut!

Palkinnon saajan on siis kerrottava 7 asiaa itsestään ja antaa palkinto 7 muulle blogittajalle!
Täältä siis pesee!

1. Olen siis kihloissa nörtin kanssa, johon olen ihastunut ja sitä myöten rakastunut kuudennelta luokalta lähtien! Alussa noin nuorena tuntui 3 vuotta olevan suuri ikä ero, joten vasta 3-4 vuoden jälkeen aloin tekemään aloitetta. Ja hyvinhän siinä kävi ja menimme kihloihin uutena vuotena 2008.

2. Ruoka/leivontablogina minun täytyy mainita, että en voi syödä/juoda raparperia, pinaattia ja hyvin hapollisia virvoitusjuomia (eli limpparia). Pinaatti, raparperi ja kokis on rajoitettu, koska isän suvussa ollaan hyvin herkkiä oksaalihapolle ja joku sukulainen (ei kuitenkaan ihan läheinen, koska en osaa edes nimeltä mainita) on kuollut kyseisen takia. Limpparit ovat jo monen vuoden ajan saaneet mahan kipeäksi ja voin korkeintaan juoda lasillisen.

3. Sitten lolita-aiheinen asia. Muistan nähneeni ensimmäista kertaa tyylin nekoconissa Kuopiossa ja muistaakseni tyyli esiintyi cosplay kisassa. Silloin anime/manga huumassa totesin, et joo söpöjä ovat, mut haluaisin nähdä mieluummin Inuyashoja enemmän kuin heitä. Voi kumpa hölmö silloin olin, kun en katsonut tyyliä, joka on minulle nyt niin rakas. Tyyli unohtui siis conin jälkeen ja löysin sen uudestaan pari vuotta sitten.

4. Olen haaveillut/haaveilen kirjailijan urasta. Ylä-asteella oli suuri projekti meneillään, mutta päätyi roskikseen, kun huomasin 3 vuoden urakan jälkeen kirjoitustapani ja ajatteluni kehittyneen niin roimasti, että ensimmäiset kappaleet saivat melkein itkemään verta. Ja nyt tarina kuulostaa niin perus fantasialta, että mielestäni ei ole levityksen arvoinen, mutta luonnostelut vievät minut tarinaan aina kun niitä katson. :)

5. Musiikki tietämykseni on lähes olematon. Siis nykymusiikin tiimoilta. En kuuntele radiota, koska sieltä harvemmin soi sellaista musiikkia mitä tahtoisin kuunnella. Youtuben syövereistä ja kavereiden avulla löydän kyllä mieleistä musiikkia, mainittakoon Olivia Ruiz, joka on nyt kaikista eniten sydäntä lähellä!

6. Minulla on dysfasia. Kyllä, vaikka nyt kukaan ei sitä uskoisikaan, paitsi hyvin läheiset ihmiset. Lapsena puheestani ei meinannut saada selvää, oppiminen oli hyvin vaikeaa ja sanotaanko nyt näin, että älykkyysosamäärä oli selvästi alhaisempi kuin muilla ikätovereilla. Kävin "nollaluokan", joka oli erityislapsille järjestetty luokka, joka helpotti sitten varsinaisen koulun aloittamista.
Ala-aste meni tapellessa opettajien kanssa, ja etenkin minua suututti se, että erityisopetusta saivat ne, jotka eivät viitsineet opiskella. Pienessä kunnassa minulta meinattiin viedä jopa puheterapeutin saamiselta oikeus, mutta onneksi lääkärintodistuksella se jatkui. Olen edelleen hyvin katkera tästä.
Aloin olla mielestäni aika "normaali" (älyllisesti sekä puhetaitoisesti) ylä-asteen lopussa, jolloin pääsin koulusta 9,3 keskiarvolla. Mutta se johtui siitä, että tahdoin oppia, opiskelin enemmän kuin muut ja vielä enemmän talloin eteenpäin isoin harpauksin hyvin kivuliasta tietä, mitä tämä pieni kuntamme osasi vain tarjota. Ja niin en olisi näin pitkälle jaksanut tai osannut ilman minun kahta perfekttioon ppyrkivää kaveriani (joilla keskiarvo oli lähempänä 10), kiitos siis heille!
Nyt änkytän hieman, jos pitää puhua pitkään (odotan innolla 20 min. pituista seminaariani...). Lisäksi tulee vielä hetkiä, jolloin pitää miettiä, et mitenkäs se sana taipuikaan ja meneekö se näin... Mutta siis, olen aika normaali nykyään, ja olen hyvin iloinen etten luovuttanut, sillä saattaisin tällä hetkellä olla tekemässä p*sk*hommia. Tälläinen tyttö on päässyt opiskelemaan ammattikorkeakouluun, uskokaa tai älkää, kyllä ne ponnistelut unelmaan aina kannattaa!

7. Viimeinen kohta, vaikka tuo kuutonen olisi voinut käydä jo monesta! :D Hmm, sanotaanko vaikka että minua ahdistaa ahtaat paikat, jossa on paljon ihmisiä. Joten suuret alennusmyynnit saavat enemmänkin päänsäryn kuin shoppailu innon.


Huh, tulipas tekstiä, toivottavasti jaksoitte lukea! Nyt menen seuraavaan kohtaan, mitä olette jo varmaankin odottaneet, eli palkintojen jakoon! Nämä ei mene paremmuus järjestyksessä, sillä en osaisi näitä ihania blogeja vertailla keskenään!

1. Pastanjauhantaa. Tarvitseeko tätä edes perustella?
2. Princess Illusion. Blogia pitää maailman moderaattori, lolijumala, vuoden kohutuin tähti ja vielä paljon paljon muuta. :)
3. Hattarataivas. Jotenkin haluamani vaatteita ilmestyy sinne, ja niin... lolita with the amazing eyes, I want them!
4. Materian ihmeellinen maailma. Blogia täynnä asennetta, tyyliä ja hienoja vaatteita!
5. Ja niin, tietysti palkintoni antaja blogillaan Päivänvarjon alla. Mustaan pukeutuva, hyvin tyylikäs lolita, jolla on hyvin mielenkiitoisia kirjoituksia!
6. Neljän lolitan ihmeellinen Une cortile de Roses. Paljon tietoa ja ihania kuvia!
7. Viimeisenä muttei vähäisempänä New Vogue Children. Kaunis lolita, omistaa aivan ihania vaatteita ja kirjoittaa ihania ja mielenkiintoisia kirjoituksia.

Ja lopuksi hieman tietoa jatkosta: En ole kuollut, vaikka hiljaista on ollut. Vain flunssa iski. Olisin muuten laittanut "ensimmäisen koulupäivän asu" kuvan, mutta sairastuin ja se jäi. Ja kysymys kuuluu, alanko laittamaan asukuvia, vai pidänkö enemmän leivonta/ruokablogina tämän?

Ja tänään tulin käytyä melkein jokainen kirpputori Tampereen keskustassa. Eli olisi ostoksia tiedossaa~. Haluatteko (tuli tälläinen idea) että teen kartan niistä ja kerron jokaisesta jotain? Ja entäs pikku opas shoppailemisesta Tampereella? Miltä kuulostaa?

4 kommenttia:

 1. Se Nekoconin cosplaykisan lolita saatoin olla minä. Ehehhe.. Kivoja faktoja ^^.

  VastaaPoista
 2. Mademoiselle Parapluie: Et arvakkaan miten paljon minua kaduttaa nyt, etten silloin älynnyt et lolita on se tyyli, jota pitkään etsin. Suljin vaan silmäni ja katselin animehahmoja. Huoh, no, virheistä oppii. Kiitos kommentista. :)

  VastaaPoista
 3. "Jotenkin haluamani vaatteita ilmestyy sinne, ja niin... lolita with the amazing eyes, I want them!" :D Ihanaa että silmiäni arvostetaan nykyään sillä lapsena porukka haukkui minua niiden ansiosta. Ikävää että olet joutunut kärsimään dysfasiasta, mutta olen hyvin iloinen että olet selvinnyt sen aiheuttamista vaikeuksista. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 4. Cinnamonhusky: Varmaan olivat kateellisia silmistäsi, ne ovat oikeasti upeat! Kiitos kovasti kommentistasi. :)

  VastaaPoista