Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

lauantai 11. syyskuuta 2010

Kirppiksii ~


Näytä Kirpputorit suuremmalla kartalla


Kuten jo tässä aikaisemmin lupasin, aion nyt kertoa vähän Tampereen kirpputoreista.Tässä minun tekemässäni kartasta löytyy siis Tampereen keskustassa sijaitsevat kirpputorit. Lisäksi pidän kovasti koulun jälkeen kävellä keskustaan kiertäen nämä kirpputorit, niin samalla saa aika hyvää liikuntaa. :D

Aloitetaan kirpputorien arvostelusta siinä järjestyksessä, missä minä ne yleensä käyn.

1.Ekana minulla tulee vastaan pelastusarmeijan kirpputori. Yleensä vaatteet ovat enemmän kolmekymppsille, mutta joskus saattaa siellä käydä tuuri. Mutta sieltä löytyy kivoja keittiötarvikkeita ja astioita ja sen lisäksi alakerrassa on myytävänä huonekaluja, jos niille on tarvetta.

2.Seuraavana on Bonus kirppis. Siellä siis myyjillä on omat pöytänsä. Yksi parhaimpia kirppiksiä täällä, koska löydän aina jotain sieltä. Paikkakin on ihanteellinen ja tilaa riittävästi.

3.Lähetystori Fida. Jotenkin minusta tuntuu, ettei tässä kirpputorissa vaatteet hirveästi vaihdu, mitta silloin tällöin löytää aarteita.

4. Second Hand Shop Kaunotar ja Kulkuri. Tästä pidän kovasti, vaikka hinnat nousevat hieman kirpputoreista, mutta siellä on aina laadukasta tavaraa. Etenkin kenkiä kannattaa katsoa sieltä.

5.Kyttälän kirppis oy. Tässä en varmaankaan enää käy, koska, noh, siellä oleva tavara on aikalailla vanhanaikaista. En tarkoita nyt semmoista kaunista antiikkia vaan juuri sitä muotia, jolloin äitini oli nuori. Paljon rihkamaa. Mikään ei innostanu viime kerralla, joten jätän varmaan tämän tästä edes käymättä.

6.Toinen Fida lähetystori. Mutta paljon parempi kuin aikasempi. Tilat ovat paljon viihtyisämmät, hyvin järjerjestelty ja sieltä löytyy paljon mielenkiintoisempia vaatteita ja tavaroita kuin tässä toisessa. Lisäksi alakerrassa varmaankin on paljon huonekaluja.

7.Rouva Poppanen Second Hand Shop. Täältä löytyy lähinnä lapsille olevia tarvikkeita, mutta todella söpö paikka. :)

8. Pelastusarmeijan kirppis. Täältä saattaa löytää vaatteita itsellekkin, mutta muuten ei löydy oikein kivoja vaatteita, vain vähän astiastoa. Täältäkin löytyy huvin huonekaluja, jos niitä tarvitsee.

9. Ilona Shop. Täällä on ehdottamasti käytävä! Tämä on etenkin nuorille tarkoitettu ja suosittelen etenkin gootteja käymään täällä. Tämäkin menee pöytämyynnillä, mutta varmaankin on nuorten keskuudessa suosittu, koska vanhoille tuskin löytyy täältä ostettavaa. Eli suosittelen lämpimästi, että käyt edes tässä kirppiksessä!

**************
Jos unohdin mainita jonkun kirppiksen, niin kerro ihmeessä!

Voin sitten myöhemmin tehdä vastaavanlaisen, mutta se sisältäisi esim. kivoja sisustusliikkeitä ja kivoja pikku putiikkeja. Miltä kuulostaa?

2 kommenttia:

  1. Radiokirppis olis ehdottomasti kannattanu mainita :)

    VastaaPoista
  2. Kyseisessä paikassa en ole käynykkään, mutta pitää kyllä käydä tutustumassa! :)

    VastaaPoista