Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

perjantai 27. elokuuta 2010

Kohta se taas alkaa...

...siis koulu. Piti siis käydä tiimarissa ostamassa vähän koulutarvikkeita.Kasa vihkoja, lyijyjä, kynä, kisu ja aste viivoitin ja kumi. Eli ihan peruskamaa. Jotenkin olen mieltynyt mustaan ja valkoiseen ja ajattelin nyt kerrankin panostaa koulutavaroihin. Jätin siis ne halppis vihkopakkaukset hyllylle.

Koulu herättää minussa monenlaisia tunteita. Opiskelen nyt tekstiilitekniikkaa ja nyt alkaisi toinen vuosi. Lolita-insinööri, mielenkiintoinen yhdistelmä, eikö vain? Mutta toisaalta en oikein sydämeni pohjasta halua opiskella tätä. Oikeastaan en tiedä, mitä haluaisin tehdä seuraavat kymmenet vuodet. Hain keväällä uusiin paikkoihin, mutta pääsemättä niihin. Ajattelin että alan vaihto voisi helpottaa saamaan uusia näkökulmia. Mutta ei, jatkan taas samassa koulussa, miettien edelleen, että mitähän sitä tekisi. Tietyllä tavalla epävarmuus masentaa minua, koska yleensä teen vain asioita, joita tahdon todellakin tehdä. Ala ei ainoastaan ole masentava osuus, vaan myöskin että olen koulussa yksin. Miksi? Olen lolita, joka harrastaa nörtti juttuja ja muutenkin omituinen tapaus. Ei kukaan varsinaisesti vihaa tai karta minua, pystyn juttelemaan luokkatovereiteni kanssa, mutta en ole saanut yhtään _ystävää_. Luokka tosin on uudistunut nyt, joten toivon että rinnakkaisluokkalaisista joku ymmärtäisi tätä pientä omituista pitsikasaa. :)

Mutta kouluun meneminen ei inspaa, kun kerran ala ei kiinnosta, eikä kukaan ole odottamassa minua siellä. :/ Pitää vain odottaa edelleen, että äiti voittaisi lotossa, että saisin perustaa suklaapuodin. :D

Mutta niin, mennään vähän positiivisemmaks ja laitetaan tässä omenapiirakan resepti tulemaan. :)

Onpas sieltä menny jo iso palanen. :S

Ohje
4 kananmunaa
3 dl sokeria
200g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
7-10 omenaa koosta riippuen
kanelia
sokeria

  • Vaahdotetaan kananmunat ja sokeri.
  • Lisätään joukkoon sulatettu ja jäähtynyt voi ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  • Levitetään taikina leivinpaperoidulle pellille.
  • Lisätään päälle omenalohkot (saavat olla oikeasti ohkasia).
  • Ripotellaan päälle kanelia ja sokeria.
  • Paistetaan 200 asteisessa uunissa n.25 minuuttia.
  • Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Lopuksi kuva peilista, jonka lupasin:Puu on hieman tummenpi mitä kuvassa, salama vähän vääristää. Se on aivan ihana, ja ostin eräästä lahjatavaraliikestä, missä olin töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti