Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

sunnuntai 1. elokuuta 2010

Miitteilyä

Eli eilen siis olin ekassa lolita miitissä! Aluksi minua jännitti, että olinko pukeutunut hyvin ja saisinko suutani avatuksi uusien ihmisten kanssa (minua jännittää aina uudet ihmiset), mutta voisin sanoa yllättyväni positiivisesti! Minulla oli huippu hauskaa! Meillä oli piknikki, otimme kuvia, olimme karusellissa ja lopuksi kävimme ihan syömässä. Tässä eka kuva meidän herkuista...




Minun leivokseni ovat nuo alemmat vaaleanpunaiset leivokset. Eli vaahtokarkkikuorrutteisia pikku kakkusia. Kuorrutteen ohjeen saa täältä. Pidän tuosta blogista aivan hirveästi ja yksi lemppari leivoksista on nämä suklaapusut. Tein niitä aikoinani liian usein, mutta nyt alkoi taas tehdä niitä mieli... :)

Pohjan resepti

4 kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl kermaa
100 g voita
4 dl jauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

  • Ensiksi vaahdotetaan kananmunat ja sokeri.
  • Lisätään jäähtynyt rasva, kerma, vaniljasokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  • Paistetaan leivinpaperoidulla pellillä 200 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.
Sitten voisin vihdoin ja viimein kirjoittaa ensimmäisen ravintola-arvostelun.



Paikan nimi on Wok Wok ja siis sijaitsee Tampereella. Tilasimme toisen miittiläisen kanssa annoksen puokkiin, onneksi. Koska annos olisi ollu muuten liian iso. Hintakin oli tällöin alhaisempi, kun hinta puolitettiin. Sain siis mielestäni halvalla mahan täyteen. :)

Wok Wokissa voit tilata annoksen suoraan tai kasata itse. Me otimme nuudleita, kanaa, cashew pähkinöitä ja green curry kastikkeella, joka sisälti kookosmaitoa ja chiliä. Lisäksi ilmaiseksi saa halutessaan valkosipulia ja chiliä, mutta jätimme ne pois.

Annoksesta löytyi lisäksi kasviksia, kuten herneitä, porkkanaa ja vesikastanjaa. Mielestäni annos oli hieman liian tulinen, sillä kookosmaito ei mielestäni maistunut lähes lainkaan. Mielestäni chiliä ei kuuluisi käyttää liian paljon, sillä se vie muiden maut. Muuten annos oli hyvää ja sai mahani täyteen. Lisäksi paikka oli viihtyisä ja söimme ateriat pienessä pöydässä, pienillä alustoillta tai tyynyillä istuen. Miinusta minusta voisi laittaa vielä sen, että se ei oikein sovellu isoille porukoille. Ihanteellinen asiakasryhmä olisi siellä 2 tai 4.

Kuitenkaan wokkipaikkana ei pääse läheskään kärkisijoille (johon kuuluu esim. Joensuussa oleva Hyve). Arvosanaksi annan 7, mutta se ei todellakaan arkoita, että paikka oli huono. Käyn varmasti uudestaan syömässä kyseisessä paikassa. Mutta verrattuna muihin wok paikkoihin, se jää kyllä ikävästi niiden varjoon.

Ja mitä vielä miittiin tulee, odotan innolla, että sellaisia järjestetään uudestaan!

2 kommenttia:

  1. Cinnamonhusky: :D
    Olisitpä nähny kyseisen miittiläisen kaulahuivin ja penaalin vielä. ;)

    VastaaPoista