Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

lauantai 21. elokuuta 2010

50. postaus ja paljon kuvia

Juhlapostauksessa saatte tyytyä nyt omaan kuvaani (joka ilmenee blogissani ensimmäistä kertaa). Ajattelin ettei tänne omia kuvia tule, mutta ajattelin rikkoa sen säädöksen. Seuraava juhlapostaus sitten, kun lukijoita on 20 kpl.
Uusin mekkoni! Harmillista etten saanu otettua permpaa kuvaa siitä, koska se on niin ihana ja hienosti tehty! Ostin tämän Ventovirilta , ja tässä näkyy mekko hänen päällään. Mekko on kopio F+F mekosta, jota olin salaa haaveilut, mutta tämä mekko oli mielestäni paljon paljon parempi kuin alkuperäisversio. Niin laadussa kuin mallissakin. En voi olla yhtään onnellisempi!Kasvokuva ja mitä ihmettä sillä on kaulassa! Kyllä, näyttää hieman halvalta (ja varmasti sitä onkin), mutta tuo "ruusuchoker" on ollut rakas pienestä pitäen ja jotenkin teki mieli laittaa se kaulaan.

Eli niin, tälläisenä liikuin tänään Ofeliassa. Oli kyllä menemisen arvoista (pääsymaksu 3 e). Etenkin muotinäytös oli jotain, joka sai allekirjoittaneen haukomaan henkeä ihastuksesta. Siellä oli oikeaa lava esiintymistä! Ja tietysti vaatteet olivat pääroolissa. Toivottavasti esitys menee vaikka youtubeen, linkitän sen tänne sitten!


Ostoksia Ofeliasta:


Kellokoru. Oli hyvin vaikeaa saada siitä kuva, jotta näkyi tuo kaunis ruusukoriste.Kukkaro, kellokoru ja maistiais keksejä munkeilta. Kukkaroa ajattelin pitää koulussa penaalina. Ikävä kyllä minulla ei oikein ollut varaa ostaa sieltä ihania vaatteita, joita siellä olisi ollut paljon...

Aikaisempia ostoksia:Laukku. Ensiksi ajattelin, jos olisin ostanut oikean lolitalaukun, mutta sellaista ei tullut vastaan, joten ajattelin ostaa "laukun moneen tilanteeseen". Kuva ei taaskaan tee sille oikeutta.
Kengät Seppälästä. Minulla oli tuon malliset kengät ennen, mutta ne olivat jo totaallisen rikki. Joten olin onnellinen että löysin nämä lähes samalla malilla ja samankokoisilla koroilla olevat kengät!

Pikku murusia asunnosta:Seinäkello.Kasvit! Sieltä löytyy bonsai, banaanipuu, kultaköynös ja joku palmukasvi. Chilinkin pitäisi kohta saapua pöydälle ja lisäksi jääkaapistani (kuulitte kyllä) on itämässä kirsikoita.

Peili. Lisään myöhemmin myös kuvan siitä, kun ovet ovat kiinni.

8 kommenttia:

 1. Oi ihana mekko ja tosi paljon laadukkaampi kuiin F+F versio. Tosin minun mielestäni se on F+F replica luultavasti Mary Magdalenen mekosta mutta voi olla myös Victorian Maidenin. Mutta sopii sinulle tosi hyvin! Ja ihanasti hiuksetkin! Nuo seppälän kengät houkuttelevat minuakin! Kiva postaus! :3

  VastaaPoista
 2. timjam-: Kiitos! Joo, minäkin mietin pitkään, että kenen versio tuo nyt alunperin oli. Mekko on ensimmäinen classic vaikutteinen lolita kappale vaatekaapissa ja pidän siitä aivan älyttömästi. Olen vähän haeskellut "lolitasuuntausta", ja mielestäni tämä voisi olla yksi vaihtoehto. Mielestäni mekko päällä tunsin älyttömän itsevarmaksi, mitä ei aikaisemmin ole tapahtunut. Ja mitä sopivuuteen tulee, mekkohan oli kuin minun mitoille tehty. x)

  VastaaPoista
 3. Cinnamonhusky: Niin on ja se on minun. <3

  VastaaPoista
 4. Mekko on aivan ihana, näytät viktoriaaniselta ladylta.

  VastaaPoista
 5. Mademoiselle Parapluie: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää tuo mekko ylläsi :)

  VastaaPoista
 7. Ventovir: Kiitos paljon mekosta ja kommentista! :)

  VastaaPoista