Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

torstai 9. elokuuta 2012

Ranskalaisen torin ostokset

Ranskalainen tori on jälleen kerran vierailemassa Tampereen keskustorilla. Täytyihän siellä käydä... nyt joka päivä. :D Ensimmäisenä päivänä ostin nutella banana crepen, josta ei kyllä ikävä kyllä ole kuvaa. :/


Eilen kävin ostamassa macaroneja ja mukaan lähti vadelman, suklaan ja pistaasin makuinen. Olivat aivan ihania!Tänään lähdin vielä uudestaan käymään torilla, koska aikaisimpina päivinä ei ollut croisantteja ja onneksi niitä oli tänään!


Lisäksi sorruin maistiaisen jälkeen ostamaan maitosuklaata... aivan mahtavan makuista!

Kävimme kavereitteni kanssa ennen torille lähtöä syömässä Watami Sushissa. Kävimme syömässä lounaan, joka maksoi 9,2 e. Oli mielestäni hintansa veroinen, valinnan varaa oli paljon, ainoastaan riisi oli kyllä aivan liian makeaa ja misokeitto hieman pettymys. Mutta oli muuten oikein hyvää. :)

4 kommenttia:

 1. Missä on Watami sushi? Jossain Tampereella? En ole kuullutkaan :o

  Enkä muuten tiennyt sitäkään, että ranskalainen torikin on taas Tampereella :D Pitänee mennä jokupäivä ~

  Aristosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Watami Sushin löydät Suvantokadusta 10, se on aivan siinä kirkon vieressä. Tässä vielä heidän kotisivunsa: http://www.watami.fi/etusivu.html

   Ranskalainen tori on sunnuntaihin asti keskustorilla, jonka jälkeen se siirtyy hämeenpuistoon. Kannattaa ehdottomasti käydä! :)

   Poista
 2. Noi värikkäät systeemit on jännän näköisiä :D Pitääkin seuraavalla kerralla käydä itsekin kurkistamassa ranskalainen tori kun näyttää kaikkea hyvää löytyvän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Eiköhän se ole seuraavana vuonna taas uudestaan. :)

   Poista