Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Teetä kiitos!

Olen menossa syyslomalla käymään porukoillani itä-Suomeen, ja ajattelin käydä siellä mokkamaassa.  Minulla on suuren teeinnostukseni takia teevalikoima lähes tyhjentynyt ja tarvitsisin kovasti monta erilaista teelaatua kaappiini.


Joten rakkaat lukijat, ajattelin kysyä teiltä, mikä on teidän lempiteenne? Se voi olla missä vain, esimerkiksi pienessä teekaupassa, haluan silti kuulla siitä! Haluan kuulla teidän lemppareita mielenkiinnosta ja ehkä saatan itselleni ostaa,  jos todella hyvät suositukset ovat. :) 


Tässä oma tämän hetkinen suosikkini, pussi meni juuri hieman yli kuukaudessa.

4 kommenttia:

 1. mokkamaan valikoimasta suosittelen ehdottomasti Geishaa, englantilaista puutarhaaa ja Grucian mixiä. Ja niitä vealentinon suklaita. Ja muista toki juoda kupillinen teehuoneellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan korvan taakse. :) Katsotaan miten aikaa on, että kerkeänkö kuppilliselle istahtaa. :) Sattuu nuilla porukoilla olla liiankin paljon tekemistä minulle kun tulen niin harvoin kylään.

   Poista
 2. Mun lempparit on kaikki The Ouncesta - ylläritys - mutta koska tahdon ehdottomasti julistaa niiden kunniaa kaikille ja kaikkialla, tässä ovat:

  Milk Oolong: vivahteikas ja nimensä veroisesti "maitomainen", pehmeä. Riittoisa, pieni määrä lehtiä riittää kokonaiseen pannulliseen, lisäksi lehtiä saa haudutettua ainakin neljästi - ja joka kerralla maku muuttuu. Paras on yleensä kolmas tai neljäs haudutus.

  Gyokuro tokiwa: maultaan hento ja hyvin "vihreäteemäinen". Ainoa ongelma on että kys. tee on niin hifistelykamaa että se pitäisi hauduttaa aivan tietyssä lämpötilassa ja sekuntikellon kanssa eli en yleensä viitsi vaivautua. Keittäköön itse itsensä kun on niin ronkeli, sitten juon.

  Sencha: aivan tavallinen vihreä tee. Varsinkin jos siinä on hieman "teejauhoa" mukana. Ehdoton aamun aloittaja, sopii myös sekä kesäkuumalle että syksysäähän, sopinee talveenkin mutta siitä tiedän enemmän muutaman kuukauden kuluttua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milk Oolong kuulostaa mielenkiintoiselta, voisin kyllä joskus kokeilla!

   Poista