Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

tiistai 22. toukokuuta 2012

Tampere Kuplii 2012

Tampere kuplii oli jo aikoja sitten, mutta nyt pääsen raportoimaan siitä. Tänä vuonna piipahdin sekä lauantaina että sunnuntaina paikan päällä. Lauantaina kävin oikeastaan katsomassa vain cosplay kilpailun ja hengailemassa paikassa. Illalla nimittäin piti mennä roolipelailemaan. :D Sunnuntaina taas tapasin kavereita. Mielestäni Tampere Kuplii oli tänä vuonna pliisu niin ohjelman kuin myyntipöytienkin takia. Lisäksi lauantain sade taisi vähentää porukan määrää. Anyway, hauskaa oli ja nyt tulee paljon kuvia. :)

Lauantaina minua kuvasi Arto Kiuru ja hän sai otettua minusta upeita kuvia! :)
Päälläni oli...
Hame: Metamorphose (Fruit Soda Punch)
Paita: Bodyline
Bonnet: Iiraliinan käsialaa
Muut: RandomSunnuntaina minulla oli Ventovirin tekemä mekko. Kaikki muut randomia. Kuvan on ottanut anikin kuvaaja esuka.

Sitten näin Mämmää ja Silkuchua, ja otettiin kuvia:Sunnuntaina paistoi aurinko. :) Oli silti kylmä sateen jäljiltä.Pari Mana posetusta. :,DSitten kävimme moikkaamassa Näsinpuistossa olleita piknikkiläisiä. :) Nämä kuvat on ottanu Yoshh.Ja lolitaporukka erikseen. Oli kiva nähdä vanhoja tuttuja, mutta tutuistuin pariin uuteenkin. :) Joten Tampere Kuplii oli todellakin tänä vuonna käymisen arvoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti