Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Syksyn sävykkäin miitti Tampereella

Nyt tulee miitti kuvia!!!
Koko porukka. Sitten pääsin parin herrasmiehen kanssa samaan kuvaan.
HajaMielen kanssa puistossa.MAREOIn "vampyyriseuralainen". Kuva otettu Aaltosen museon edestä (?).Pyynikin kahvilassa. Onneksi pääsimme sisään istumaan ("ollaan röyhkeitä ja mennään viereen istumaan, ehkä ne menee pois"), koska ulkona oli niin kylmä. Munkit olivat ihan törkeen hyviä, suosittelen lämpimästi!Pyynikin ulkoo otettu kuva, että vähän näkyy että oli sentään minulla miitin ajan takki päällä ja millainen se takki oli.

Myöhemmin käytiin Koskikeskuksessa aiheuttamassa yleistä ihmetystä, jossa pikku hiljaa porukkaa lähti kotia päin. Illemmalla mentiin taas syömään (tai vanhukset meni) ja täytyy sanoa että söin todella ihanaa kanaa ja ranskalaisia. Ja ei todellakaan missään hesessä. :'D Ikävä en kyllä muista paikan nimeä, mutta oli siis Siperiassa (siis Finlaysonilla). Mukana oli ihanaa aurojuustodippiä, joka maistui minun mielestäni valkohomejuustodipiltä! :'D Mukavaa oli niin, että vasta kahdeksalta illalla oltiin kotona.

Kuvista Kiitos SilkSurcelle, Rosemarialle ja Rissulle. Ja lisäksi heillä kuin muillekkin miittiläisille kiitos ihanasta miitistä!

2 kommenttia:

  1. Oletpas ollut liikenteessä kauniina! Tuo punainen mekko käy siulle :)

    VastaaPoista
  2. Insanity: Kiitos! Rakastan tuota mekkoa yli kaiken! <3

    VastaaPoista