Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

perjantai 22. lokakuuta 2010

Olen herkkusuuKävin siis eilen tutustumassa uuteen suklaapuotiin nimeltä Suklaati Sasa, mikä sijaitsee siis Hervannassa. Kyseisellä taisi olla myös muita toimipisteitä muualla. Mutta siis, odotin innolla sinne menoa, mutta todettakoon että hieman petyin. Odotin jotain uutta, mutta puoti oli täynnä kultasuklaan suklaata, joihin olen tutustunut aikalailla ennestään. Mutta noh, onpahan kyseistä suklaata nyt lähellä. Sitten vilkaisin leivonnaisia. Odotin muuta kuin perus kahvin kääretorttua ja pullaa. Noh, tänne tullaan siis ostamaan vain lahjoja ja kultasuklaan suklaata.

Ostin Runebergin toffeesuklaakonvehteja ja kultasuklaan shampanjacameesuklaakonvehteja. Sain onneksi kuvattua ennen kuin loppuivat. ;) Runebergin konvehdit olivat kuin "löydät meidät cittarin irtokarkkiosastolta!", kun taas kultasuklaan konvehdit... aah. <3 Hintaeroa näillä tosin oli aikalailla, ja sen myös maistoi.Tänään ostin tälläiset hansikkaat Seppälästä. Olin rikkonut entiset hanskat ja tarvitsin kipeästi huomiselle jotain. Sillä huomenna on lolita miitti! Joten nämä olivat oikea löytö tähän hätään. Lisäksi etsin kaulakorua, mutta en löytänyt sellaista, koska en jaksanut mennä etsimään keskustasta. Mutta ensimmäistä kertaa Hervannan palvelut hylkäsivät minut! Odotin, että olisin löytänyt ninjasta jotain, mutta ei... Nyt mietin että laitanko sen minun halvalta näyttävän ruusuchokerin vai olenko laittamatta mitään... Lisäksi pelottaa hieman, että tuleeko kylmä ja sataako koiria ja kissoja taivaalta. Nyt sää povaa hyvää säätä, vaikka pari tuntia sitten lupasi vesisadetta. Jännittää. :S Lisäksi tapaan uusia ihmisiä, joten varmaan hypin ja pompin koko päivän miettiessä huomista! :)

Mutta niin, jätetään miitti asiat siihen liittyvään postaukseen miitin jälkeen! Lisäksi odotan edelleen pakettien tulemista postiin... ;)

4 kommenttia:

 1. ...Nyt rupes tekee suklaata mieli ku näin ton kuvan XD Ja upeat hansikkaat! ~Anni

  VastaaPoista
 2. Anni: Kiitos! :) Nyt luulis ettei suklaata ole vaikea löytää, kun kauppoissa myydään jo joulusuklaata ja konvehteja... Mutta käsintehdyt suklaat ovat aina aatelia. <3

  VastaaPoista
 3. Hei! Kiitos, mutta löysin jo kengät. Nähdään huomenna! ^^

  ~Aristosa

  VastaaPoista
 4. Aristosa: Hyvä kuin löytyi! Nähdään huomenna! :)

  VastaaPoista