Banaania, viinirypäleitä, mansikoita, kirsikoita, tummaa suklaata ja kermaa. Näistä syntyi maukas suklaafondue. :b
Ohje
1 dl kermaa
200 g tummaa suklaata.
- Sulata suklaa kattilassa. Lämmitä pienellä lämmöllä, ettei suklaa pala.
- Nosta kattila liedeltä ja lisää kerma. Kattila ei missään nimessä saa olla tässäkään vaikeessa liian kuuma, jotta kerma ei ala kiehumaan!
- Kaadetaan suklaa fondueseen, jota lämmitetään kynttilän avulla. (Kynttilä siis pitää fonduen lämpimänä ja juoksevana)
- Dippaa suklaaseen hedelmiä, marjoja, keksejä, vaahtokarkkeja, karkkeja... Mielikuvitus vain rajana!
tää sun blogis on kamalan IHANA.... oikeesti en saa tulla tänne enää ikinä tai oon kohta sokeria :D kaikkea ihanaa touhailet <3 nam nam nam <3
VastaaPoistaKiitos kovasti kommentista! :)
VastaaPoista