Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

perjantai 12. elokuuta 2011

Gothic yritys ja MAAILMAN IHANIN SUKLAAKIRJA!

Käväsin vapaapäivänäni keskustassa ja liikuin siellä tälläisenä:Kokeilin ensimmäistä kertaa korkkiruuvikiharia, jotka onnistuivat siedettävästi. Hame on oikeasti kai fiftaria (täyskellohame), mutta mielestäni sopii hyvin tähän kokonaisuuteen. :) Paita on Anna Housen.Kuvaajat ovat sumeita, mutta niistä voi syyttää poikaystävääni ja kiirrettäni bussiin. :D Ei ollut aikaa tarkastaa kuvien laatua. Naama siis derp derp.


Tylsää hississä. Ompas paskanen peili.

Mutta siis, tässä on MAAILMAN IHANIN SUKLAAKRJA!!! Oikeasti. Kyseessä on siis Lousada Patrician kirja nimeltä Ihana Suklaa. Rakastuin kirjaan kirjastossa, kun olin yläasteella. Nyt pari vuotta sitten haikailin kirjan perään, mutta sen löytäminen osottautui vaikeaksi: kirja oli loppuun myyty. Nyt kuitenkin sain sen käsiini ja olen niin niin iloinen!
Kirja sisältää kaiken mahdollisen tiedon suklaasta: historiaa, yleistietoa, käyttöohjeita, reseptejä... Ja lisäksi liian paljon törkeän herkullisia kuvia, jotka saa veden kielelle!
Koristeluohjeita.
Onnomnom.... Täytekakkuja! Olen tehnyt kirjasta vain yhden reseptin (taitonia yläasteella ei ollut vielä erityiset), mutta uskokaa... tulen kokeilemaan tästä kirjasta vaikka mitä!

Lisäksi haluan mainostaa arvontaa, jonka järjestää ihana leivontablogi nimeltä Crumbles for everyone. Käykääpäs muutenkin tutustumassa!

4 kommenttia:

 1. Eihän tuo mikään huono kokeilu ollut :DD
  Olit todella nättinä ja kiharat olivat upeat :)

  VastaaPoista
 2. Hei, mulla on tuo samainen suklaa kirja ;)).

  VastaaPoista
 3. suklaa, katoin vaa sen kanne takii että sieniä XDD
  hienot korkki ruuvi kiharat ^^ miulla oli kerran... Piti nukkuu foliot päässä (meillä ei oo papillotti hommia...mitkä lie XD) eikä ne siltikkää oikein onnistuneet...

  pikku neiti Ed

  VastaaPoista
 4. Ariisa: Kyllä nuiden korkkiruuvikiharoiden kanssa pitää harjoitella vielä. :)

  Mämmä: Olisimpa tiennyt, niin olisin tullut pöllimään sen sinulta! :D Ei vaiskaan, kiva että sinullakin on tämä ihana kirja. :)

  ed: Tein nuo kihartimella. Kannattaa folion sijasta käyttää talouspaperia tai vastaavaa. Tässä on hyvä ohje:

  http://www.youtube.com/watch?v=WoZ2QGq0n4A

  VastaaPoista