Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Uusi hame ja uutta suklaata

Ostin Airi-sanilta tämän ihanan AP:n Wonder Cookie Replican.


Tämä on yksi harvoista AP:n printeistä, jonka halusin itselleni. En voinut vastustaa herkkuprinttiä:Ei AP:ssa minusta mitään vikaa ole, mutta yksinkertaisesti en koe vaaleanpunaisen pukevan minua. Mallitkin ja teemat ovat hieman vieraita minulle joskus. Tykkään kuitenkin AP:sta muiden päällä, joskus hieman jopa kadehtien. Kuitenkin AP:lta löytyy pari unelmamekkoani, josta kirjoitan seuraavassa challengessa.


Ostin Airilta lisäksi pari herkkukorua. Itselläni ei ole koruja lähes ollenkaan, koska en oikein osaa käyttää niitä. Nyt lolitan yhdeydessä olen alkanut kaipaamaan koruja. Nämä korut ovat aivan ihanat ja luulen, että ostan Airilta joskus lisää. :D

Ja niin, vielä pitää esittää tämä suklaarasia Lidlistä. :3 Myönnän, olen hirveä herkkusyöppö. En tiedä, muistaako kukaan, että tämä muistuttaa huomattavasti aikaisempaa lidlin suklaarasiaa. Tämä kuitenkin on täytetty mansikan, vadelman, sitruunan ja appelsiinin makuisilla täytteillä.

En tiedä olenko outo, mutta yksiin inhokkiini kuuluu appelsiinisuklaa. Mielestäni molempien voimakkaat maut ei yksinkertaisesti käy yhteen. Rakastan kuitenkin appelsiinia ja suklaata (yllätys) erikseen.

4 kommenttia:

 1. Onpas nättejä ostoksia sinulla :)
  Toivottavasti näen pian tuon hameen ylläsi :)

  VastaaPoista
 2. En kestä tätä, mulle tulee aina ihan sietämätön nälkä kun luen blogiasi. :D

  Tuo hame on ihana. ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana hame! :) Mulla sama juttu, en voi sietää appelsiinisuklaata, vaikka muuten olen suklaan suurkuluttaja. Maut eivät kerta kaikkiaan käy yhteen. Mukavaa alkavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Ariisa: Yritän kovasti laittaa siitäkin kuvaa tulemaan. :D Nyt taitaa tosin mekko olla kovemmassa käytössä. :)

  Utu: Kiitos! ^^ Aina on syytä herkutteluun... ;)

  Lisa: Kiitos myös sinulle! ^^ Hyvä, etten ole ainoa, joka ei yhtään pidä tuosta yhdistelmästä. HYvää viikkoa myös sinulle! :)

  VastaaPoista