Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

maanantai 7. maaliskuuta 2011

Herkkua taas kerrakseen... ehkä liikaakinSain vihdoin käsiini maraboun mangosuklaan! Olin aivan innossani, koska mango on lempi hedelmäni ja kukapa nainen ei suklaasta pitäisi. Ja ainakin itse olen todennut niiden käyvän yhteen. Ikävä kyllä sain tosin todeta että se olikin täysi floppi. Mango "palat" olivat liian isoja ja ihme möhkäreitä, lisäksi niitä ei edes löytynyt joka palasta (tai sitten pala oli niitä täynnä) ja makuun kyllästyi liian nopeasti. Yleensä vetelen suklaalevyn hetkestä, tätä teki mieli syödä max kaksi riviä. Olen hyvin pettynyt. Miten niin hyvistä yhdistelmistä ja kaiken lisäks niin viettelevällä kääröllä marabou onnistuu epäonnistumaan? Suklaa siis ei maistunut pahalta, mut toisaalta hyvältäkään. Se yrittää olla erikoinen, mutta todellisuudessa onkin tylsä.Näistä sanon vaan että halpakarkeista ei saisi odottaa enempää kuin ne ovat vaikka näyttivätkin hyviltä.Mielestäni en ole oikein laittanut ruokakuvia tänne, joten päätimpä ottaa tälläisen kokeilustani tänne. Siinä on possua pippurikastikkeessa (=sekalainen määrä erilaisia pippureita, kermaa, maitoa, vehnäjauhoja, sinappia milli ja muru lihaliemikuutiota). Taisi olla rypsipossua, oikein hyvää. Harmi vain etten ikinä muista ottaa aineiden määriä ylös.Marjapiirakka tehtynä kaupan murotaikinaan. Helppoa ja hyvää.Ja sitten viime herkkuni: laskiaispullat. Pullien ohje otettu täältä. Sain noin 35 kpl pullia ja täytin jokaisen kermalla ja vadelmahilloa. Vispikermaa meni tasan 250 ml.


Koska olen herkutellut mielettömästi herkuilla joita näitte ja jotka eivät edes tähän blogiin päädy, ryhdyn herkuttelutauolle ihan siitäkin syystä, että mahtuisin paremmin lolita vaatteisiin. Olisi tarkoitus saada mahasta min. 5 cm, helpottaisi kummasti. Joten elämäni ekaa kertaa voisin sanoa olevani laihdutuskuurilla. :o Tämä tarkoittaa että epäterveellisiä herkkuja ei täällä nähdä vähään aikaan, suunta siirtyy kevyempään ja terveellisempään. Lisäksi yritän aloittaa urheilla.

Vastailen itse keksimiini kysymyksiin myöhemmin. Palaillaan siis beibet!

2 kommenttia:

  1. Hm, aika masentavaa. Mangot ja suklaa, luulisi ettei sen parempaa komboa olekaan.

    Laskiaispullia, on nom nom, tekisi mieli leipoa niitä itsekin koska nyt asun maassa, jossa syödään niiden sijaan laskiaistuulihattuja. Nekin ovat kyllä hyviä - täynnä kermavaahtoa ja hilloa ja tummaa suklaata sulatettu roima keroos päälle - mutta jotenkaan ei tunnu yhtään laskiaiselta. Voi tietysti johtua siitä, että laskiaispullien suhteen olen aina ollut marsipaanin puolella. Hmm, jos kokeilisi täyttää tuulihatun mantelimassalla...?

    VastaaPoista
  2. Kaino: Laskiaistuulihatut :D Itse olen aina ollut kerman ystävä, joten kermaa on oltava ja paljon! No ei kuitenkaan silleen että totaallisesti sottaa itsensä niitä syödessä. :) Tuulihatut mantelimassalla kuulostaa jännältä, voisi ehkä toimiakki.

    VastaaPoista