Tämä on ruoka- ja leivonta-aiheinen blogi. Muotia ja elämää löydät toisesta blogistani Sweet & Sour Lollipop.

perjantai 26. marraskuuta 2010

Kylmä :/

Inhoan talvea, koska silloin on niin kylmää. Ei saa pukeutua yhtään miten haluaisi (vaikka edelleen minut voi nähdä hameessa). Aika on juossut tänä vuonna ihmeellistä vauhtia, pikkujoulut oli ja meni (ja herkulliset muistot vain jäi) ja seuraavia on vielä tulossa (jos joskus sais otettuu niist kuvia). Pieni paniikki on jo joulun suhteen syntynyt niin koulun kuin lahjojen takia. Kävin siis eilen hieman lahjaostoksilla ja tuli itsellekkin ostettua H&M:sta lahja:En voinut yksinkertaisesti vastustaa. :) Etenkin toi avain on mieleeni. Lisäksi kasasin viime vuonna ostamaani kalenteriin uudet suklaat sisälle:Sisällä on Kultasuklaan suklaata ja Fazerin ja Palacen konvehteja.Ihanaa belgialaista suklaata! Mut ei lapsille, sisältää alkomahoolia. ;)

Jotenkin jouluherkkujenkin tekeminen on jäänyt luultua paljon vähäiselle, kiitos koulun. Mutta viikonloppuna on ainakin tarkoitus paistaa taas pipareita (piparit meni kaikki, vaikka paistoin 2 x määrällä kuin reseptissä on ) :0 ja joulutorttuja. Olisin toivonut että olisin kerinnyt tehä jossain vaiheessa itse tekemiä onvehteja tai vastaavaa, mutta ainakin kirsikoita on zuccottoa vasten pakastimessa. Sitä on avan pakko jossain vaiheessa tehä!

2 kommenttia:

  1. Olen niin samaa mieltä talvesta. Nyt jo toivois että olisi jo ohi. Voi kun pääsisi taas maistamaan leivoksiasi ^^

    VastaaPoista
  2. Helinä: Kyllä mie ehkän pikku talven kestän (-10 c) mut ne kovat pakkaset ei oikein innosta. Kesä olisi jo ihana asia, vaikka joulussa ja sen talvitunnelmassa on jotain mystistä. Sinua en tosiaankaan nähnyt piiiitkään aikaan. Ja onko vain minun herkkujani ikävä? ;D

    VastaaPoista