Koko vuoka.
Marenkipäällinen jahos leikatessa. Marenki hieman palaneena (oikeestaan ei vielä palanut, mut rapsakkaa) toisen paistokerran jälkeen. Tuolta siis palanen näyttää, mutta ulkonäöstä huolimatta todella hyvää! :)
Pohja
2 kananmunaa
1 dl sokeria
100 g voita
2,5 dl vehnäjauhoja
vajaa 1 tl leivinjauhetta
- Vaahdotetaan sokeri ja kananmunat vaahdoksi.
- Lisätään sulatettu rasva ja sekoitetut kuivat ainekset vaahtoon.
- Kaadetaan taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paistetaan 200 asteisessa uunissa n. 10-15 minuuttia (arpokaa ny :D).
- Paiston aikana valmistetaan täytte ja marenki:
3 banaania
2 keltuaista
0,5 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
Päälle
2/3 Marenkia
- Sekoitetaan täytteen aineet tehosekoittimessa.
- Valmistetaan marenki.
- Otetaan taikina ulos uunista, levitetään täyte ja pursotetaan marenki päälle.
- Paistetaan uunissa n. 5-10 minuutin ajan. Älä polta kuitenkaan marenkia! :)
Mainitse jos käytät tätä reseptiä muualla, kiitos! :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti