Siitä on ikuisuus kun olen tehnyt viimeksi marenkeja! Tein tavallisia ja suklaa marenkeja.
Ohje
3 valkuaista
1,5 dl tomusokeria
vaniljasokeria
kaakaojauhetta
- Sekoitetaan valkuaiset ja n. 0,5 dl tomusokeria keskenään.
- Lisätään loput tomusokerista varoen ja sekoitetaan kovaksi vaahdoksi.
- Vaahto on valmista, kun se pysyy paikoillaan, vaikka kulkon kääntäisi ympäri.
- Maustetaan haluamalla tavalla.
- Pursotetaan leivinpaperoidulle pellille.
- Paistetaan 100 asteisessa uunissa n. tunnin ajan, jonka jälkeen avataan uunin luukku ja annetaan marenkian kuivua n. puoli tuntia.
- Marengit ovat heti tarjottavissa, tarjoa vaikka sulan suklaan kanssa tai leivoksen päällä!
Mainitse jos käytät reseptiä muualla! Kiitos! ;)
Moips, sopiiko linkata tähän mun blogista, kun puhun marengeista? Laita viestiä, jos haluat, että en linkkaa :).
VastaaPoista