tag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post5854320783942926333..comments2023-09-12T18:16:26.919+03:00Comments on Herkkuja mahan täydeltä: MariannepisarasuklaakeksitSerahttp://www.blogger.com/profile/11173314392013031349noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post-40214608221523799372011-09-18T09:21:49.162+03:002011-09-18T09:21:49.162+03:00Ed: sit eikun vain leipomaan! :DEd: sit eikun vain leipomaan! :DSerahttps://www.blogger.com/profile/11173314392013031349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post-3703836878091746002011-09-17T16:47:14.329+03:002011-09-17T16:47:14.329+03:00ja heti tuli nälkä, vaikka äsken söin pullava pull...ja heti tuli nälkä, vaikka äsken söin pullava pullaa ja leipää.. xDMyrskyhttps://www.blogger.com/profile/01239473872020179582noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post-15324737550939820982011-09-17T12:34:26.310+03:002011-09-17T12:34:26.310+03:00Huomasin juuri, että reseptistä puuttui oleellinen...Huomasin juuri, että reseptistä puuttui oleellinen eli kaakaojauhe, lisäsin sen. :DSerahttps://www.blogger.com/profile/11173314392013031349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post-58224056933938192922011-09-17T12:25:10.428+03:002011-09-17T12:25:10.428+03:00Aristosa: Kokemuksesta sanon, että silloin ovat en...Aristosa: Kokemuksesta sanon, että silloin ovat enemmän kovia kuin pehmeitä, koska mariannerouheet sulavat ja kovettuvat. Silloin kun näin tein, lisäsin muistaakseni kaurahiutaleita. Ne ovat kyllä hyviä silleenkin, mutta ehkä itse pidän näin päin, että ne ovat pinnalla. Mutta, voit kokeilla ja maistaa itse, kummat ovat parempia. :DSerahttps://www.blogger.com/profile/11173314392013031349noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4401979695670354849.post-30930374903724263322011-09-17T12:07:41.580+03:002011-09-17T12:07:41.580+03:00Kuulostaa herkulliselta! Mitenkähän tämä toimisi, ...Kuulostaa herkulliselta! Mitenkähän tämä toimisi, jos mariannerouheet sekoittaisikin taikinaan? Voisin kokeilla tätä tänään - puolet taikinasta jätän ilman rouhetta ja toiseenpuoleen lisään sitä. Kerron sitten, miten onnistui ja kummat olivat parempia ^.^A. Myrskytuulihttps://www.blogger.com/profile/12657960455995022700noreply@blogger.com